Thursday, July 21, 2011

Norrköping ja Matt Thorntoni laager

Jestas! Kuskil mai kuu sees käisime Priidu ja Imelikuga Rootsis Norrköpingus Matt Thorntoni laagris. Tegin oma uhke kaameraga mitu pilti seal. Sellega seoses panin mõned "ägedamad" siia üles, et võõrad inimesed saaksid neid vaadata. Mulle isiklikult meeldib see esimene pilt kõige rohkem aga eks maitseid on mitmesuguseid.


See pilt on tehtud ühes Rootsi lennujaamas, mis asub umbes Stockholmi ja Norrköpingu vahel. Bussi ootasime. Imelik ostis sealt endale ühe uhke hamburgeri. Hamburger oli hirmus tilluke aga see eest hästi kallis.


Eelneva pildi peal räägib Matt, rahulikult. Kõik kuulasid. Väga hästi rääkis ja väga vajalikest asjadest. Priit, vana bisnismänn, oli selleks hetkeks Mattile juba ühe 3d särgi maha ärinud.


Brian, Daniel, Thomas ja Priit kuulavad keskendunult, mida see Matt seal nii rahulikult räägib. Tundub, et Priit väga hästi aru ei saa.


See on üks park, mida mul õnnestus pildistada. Norrköping on üldiselt väga ilus linn ja sinna täitsa tasub reisima ja treenima minna. 


Linnast voolab läbi jõgi nimega Motala. Eriti vägevad vaated avanevad vana restaureeritud tekstiilitööstuse vahel, kus jõgi läbi voolab. Kohati meenutab see Veneetsiat. Kohati. Palju on erinevaid tasapindu, kust vesi voolab alla jne. Vaatamist väärt.


Minnakse mõnusasse kohvikusse chillima. Pildi pealt on näha, et Priidul on midagi tähtsat öelda, nagu ikka.


Chill mõnusas kohvikus. Taamal mängib DJ meile plaate.


Peale paari õlut mõnusas kohvikus, on õige aeg testida, kes surub rohkem rinnalt. Ehk siis kesköösel toimus rinnaltsurumise võistlus minu ja Imeliku vahel. Õige.


Nii see oli!

No comments: