Tuesday, December 7, 2010

Sparring Rootsi Danieliga

Sbg Suvelaager 2010 jällegi. Siin on siis rull Rootsi klubi Primate Lounge jiu-jitsu treeneri Daniel Bäckefeltiga. See klubi asub sellises linnas nagu Norrköping. Natuke võib seda pidada ka meie 3DTreeningu sõprusklubiks, kuna Priit Mihkelson on seal suhteliselt pikalt treeninguid läbi viinud ja nende jiujitsut paremale järjele aidanud. Pluss paljud on käinud Eestist ka selles klubis treenimas, kaasa arvatud mina ning nemad jälle omakorda käisid Jorgeni korraldatud suvelaagris Tartus mingil aastal. Vot nii.

Igatahes antud rull toimus suvel Prahas ja paljuski oli see Priidu süü, sest mina olen tagasihoidlik ja ei julge võõraid poisse matile kutsuda. Ma tegelen oma probleemidaga. Olge egoistid ja kutsuge häid tüüpe maadlema! Teie jits, teie areng.

Daniel üritab minu peal ka oma ülikavalat/salajast/üllatavat variatsiooni toeholdist. Ma tean, et ta on sellega isegi võistlustel võitnud. Kas tabate ära, kus see toimub?

2 comments:

Anonymous said...

kuidas sa ise seda rulli hindad?

RON said...

...kuidas sa ise seda rulli hindad?...

Priit sina jah?:) Nooh, ei hinda hästi, kohe alguses sain singlelegi ja olin üldse natuke loid. Daniel tuli suht suure hooga peale ka! See kuidas ta side tuli oli ka veitsa üllatav mulle! Ise olen ka mõnikord niimoodi side saanud. See, et ta bäkki sai oli kolmas selline kaka minu poolt, bäkis ohtu ei olnud, sain käe ilusti kontrolli alla ja põgenesin. Pea oli mõnes kohas liiga üleval. Halfguard oli Danielil jama, nagu näha. Eriti veel nüüd, kui me oleme trennis halfguardi teinud palju. Üldiselt oli Danielil selline hüplev mäng, pressuret palju ei olnud. Vot nii!