Monday, February 7, 2011

Sparring Rasmusega Rootsist

Niisiis. Allolevas videos ma sparrin ühe Primate Lounge bluebeldiga. Ma maadlesin selle tüübiga tegelt mitu korda aga minu mäng ei sobinud talle kuidagi ja ma käisin tast iga kord üle päris korralikult. See päev on siis see sitt päev, kus ma ära gassisin jne. Selles sparris ma olin poolgassinud juba. See parem pool. Üldiselt teen siin ka kalasid päris palju aga noh on ütlus, et teed nii palju kui lastakse. Vist on selline ültus, ega ma päris kindel ei ole.

Asjalood on nüüd sellised, et kuna mu kondised ja kõverad põlved valutavad, siis ma otsustasin, et ma pean natuke oma jalgade kallal vaeva nägema. Ja jitsi poole pealt puhkust andma. Üldiselt on hea jitsis kui jalad on peenikesed, saab inimesi triangledada aga igal asjal on piir. Minu piir on käes. Ühesõnaga ma plaanin rohkem tegeleda oma üldfüüsisega (eriti jalgadega). Idee on 40 selt ka veel kõndida (loe: jitsi teha). :)




7 comments:

mrtn said...

Sulle on pehmemat matti vaja.

Anonymous said...

Ron omas headuses.

PS. Sul on suht igav mäng!

RON said...

...Sulle on pehmemat matti vaja...

Ma ise olen mõelnud uute rauast põlvede peale pigem.:)

Kui tõsiselt rääkida, siis mati kõvadus on üks asi aga mulle teevad muret/valu asendid, kus ma olen põlvili ja istun kandade peal (ja ei ole varvaste peal). Selliseid asendeid on päris palju (turtle, closed guard peal, side, munapurustaja jne) ja sellisel kujul pinged põlvele on hakanud valu tegema. Just põlve sisemine pool ja mõlemal põlvel sama moodi.

imelik said...

sõitsin ka mina temast üle nii, et pole vaja uhkustada :)

mrtn said...

Sa oma põlvi arstile näidanud oled?

Ma sain oma pidevatele põlvehädadele ortopeedi juures vastuse: mingi ebastandardse kujuga liiges, mis laseb kõverdudes liigese vabalt paigast nihkuma. Sirgelt on kõik normis. Kutt kratsis kukalt ja ütles, et pole sellist asja enne näinud.

RON said...

Ei ole. No ma olen jitsi teinud juba liga 5 aastat ja alles eelmise aasta lõpus hakkasid põlved tunda andma.

Aga mis arst ütles sulle, et mis sa tegema peaksid, et see nii ei oleks? Või ei olegi midagi teha?

mrtn said...

Ega midagi teha polegi, see on kaasasündinud omadus. Ütles, et võtku rahulikumalt, aga kui kannatab, siis võib trenni edasi teha. Ma panen nüüd püstivõitlusele rõhku.

Sul võib vabalt lihtsalt ülekoormusest trauma olla. Põlved räägivad sulle linnukeeli, et "y0, inimene ei käi käpuli, käi vahepeal püsti ka".