Saturday, November 20, 2010

Sparring Hartoga 1

Nonii, esimene väike treeningsparri suts siis siin! Kuna mul hetkel on vigastus (põlv jukerdab), siis alustuseks kaevasin välja mõned augustis filimitud rullid Hartoga! Arvatavasti oli see avatud mati treening vms. ja ma mäletan, et Priit vilmis!


Kommenteerida ei tohi loomulikult ja head nõu ei tohi samuti anda! Teate küll, kuidas need asjad käivad! Onja!

Ärge siis pahandage!


5 comments:

Matu said...

Muhv oled ron! ;)
Ja ilus lõpp oli :D

Matu said...

+ sa peaks Garcialt ühe asja üle võtma! Aga ma ei saa öelda mida, sest on nii hea ja lihtne ja super asi! :) Ja siis hakkavad kõik seda tegema ja siis pole üldse tore :P

RON said...

Martin ma arvan, et sa peaks selle Garcia asja ikka avaldama :)! Kui kõik seda tegema hakkavad siis läheb ju kõigi jits paremaks kokkuvõttes! Vist. Ma ise vaatan hektel umpa palju Garcia videosid! Ei oskagi arvata, mida sa silmas pead! Kas äkki seda, et ta paneb konksud kanna taha, kui ta butterflys on ja lükkab põlvedest vä?

Matu said...

JUST! Konks eesoleva jala kanna taha ja sellega mängida!
Garcia ise läheb sealt hästi palju oma single leg guardi ja ma olen ka seda aretanud, väga hästi funkab!

Kindlasti tal on seal mingi video ka selle entry kohta, aga konks kanna taha, teine jalg butterfly hookiks. Sealt venitad kannakonksuga jalga kõrvale välja, butterfly konksuga tõstad teda ette, käega tõmbad ta põlve sisse/enda poole ja samal ajal veel libised ta jala alla ... ja ongi single leg guard!

Selle video põhjal ütleks veel seda, et Harto pässimine vajab tõsist upgradei! Ta on liiga püsti,selg kõver, jalad liiga koos tihtipeale ja ta ei avalda sulle horsiontaalset survet, su jalgadele, millega nurki paremini võtta. Liiga rabeleb, rahulikumalt võtma ja lihtsalt ilusat postureit hoidma koguaeg :)

RON said...

Väga hea! :) Harto muidu passib päris rahulikult, siin ta jah kuidagi palju rabeleb! Ta sellel hetkel polnud just eriti tihe külaline ka trennis!